<

Hop-on Hop-off Arabisch Schiereiland: de beste reisverhalen

Share

Hop-on Hop-off Arabisch Schiereiland

Als reiziger heb je vast al heel wat hop-on’s en hop-off’s gemaakt. Met het vliegtuig, de bus, de trein. Maar heb je ooit over andere reisblogs op het web gereisd? Het is harstikke leuk om ervaringen van anderen te lezen. In Hop-on Hop-off Arabisch Schiereiland vind je de beste reisverhalen in en rond de Arabische Woestijn.

Zoek je iets specifieks of ben je op zoek naar aanvullende informatie of bijzondere activiteiten, dan kun je me natuurlijk een email sturen. Ik reageer altijd en weet vast een aantal verrassende tips die bij je reisplannen passen.

De beste reisverhalen over het Arabisch Schiereiland

De reisblogs staan op volgorde van het aantal lezersstemmen (755 views, 361 clicks en 180 stemmen). Reisverhaal: Twee weken wildkamperen in avontuurlijk Oman van Ctheworld werd met 42 stemmen  als beste beoordeeld.Me over ME geeft andere reisbloggers enkel de mogelijkheid om hun reisverhalen te promoten. Alle rechten en verantwoordelijkheden over de inhoud, woordkeuze, juistheid etc. ligt bij de oorspronkelijke auteur.


17 reacties

 1. Super fijn zo een grote collectie reisverhalen bij elkaar 😀

 2. Lodi schreef:

  Wat ontzettend leuk en wat een mooie blogs! Ik ga ze even rustig lezen.

 3. Me over ME schreef:

  @Lodi Goed idee! Ik weet zeker dat ze dat heel leuk vinden.

 4. Me over ME schreef:

  @Lisanne Pörteners Dat dacht ik ook 🙂

 5. stefaanvivant schreef:

  Wat een leuke collectie posts! Ik zou ook graag eens gaan, maar de cultuur strookt niet met onze levenswijze man-man. Jammer, want het is er prachtig denk ik!

 6. Me over ME schreef:

  @StefaanVivant Jullie kunnen gewoon je spullen inpakken en deze kant opkomen. Ze zijn toleranter dan je denkt! Affectie in het openbaar is verboden, maar dat geldt voor iedereen. Mocht je nou echt geïnteresseerd zijn, mail me dan even. Dan geef ik je wat extra informatie. Want voor de liefde moeten jullie het niet laten. Die moet je houden! 😉

 7. Gave website, interessant!

 8. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een handige manier om verhalen op blogs te verzamelen! Lekker overzichtelijk ook.

 9. Gabriëlle schreef:

  Wat een gaaf en helder overzicht! Ik ben (buiten een overstap op Qatar) nooit op het Arabische schiereiland geweest.

 10. Me over ME schreef:

  @Gabriëlle Dankjewel! Laat je verleiden…;-) Het Arabisch Schiereiland is (ook voor een overstap) heel mooi!

 11. Me over ME schreef:

  @Nicole Orriëns 3x raden waar dat idee vandaan kwam..van jouw leuke en informatieve site 🙂

 12. Ctheworld schreef:

  Wat leuk dat je dit doet! Ik zag het net op tijd. Vandaag lekker lezen en ideeën opdoen voor onze volgende reis naar Oman.

 13. Me over ME schreef:

  @Ctheworld Wat leuk om zo’n enthousiaste reactie te krijgen! Laat je me horen wat je nieuwe plannen voor Oman worden? Veel leesplezier!

 14. Davina schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Straks even grasduinen door deze blogs!

 15. Me over ME schreef:

  @Davina Er zitten een paar hele leuke verhalen tussen. Veel leesplezier!

 16. Heel leuk dat ik zoveel stemmen heb gekregen. Dit is toch een extra boost voor mijn jonge reisblog. En ik heb meteen de kracht van social media ontdekt. Dank voor de support. Maar het is vooral ook leuk om de andere verhalen te lezen. Ik ben nog niet helemaal klaar, dus gelukkig blijven ze hier staan!

 17. Me over ME schreef:

  Gefeliciteerd! Het was hartstikke leuk om jouw en alle andere verhalen en belevenissen te lezen. Succes met je blog!

Geef een reactie