<

Samenwerking, media en prijzen van Me over ME

Samenwerken met Me over ME

Wil je met Me over ME samenwerken? Dat vind ik hartstikke leuk om te doen!

Mijn passie ligt in het onderzoeken en ontdekken van iets anders of iets nieuws. Om te zien, te doen of te beleven. In de natuur of in onbekende of bijzondere plekjes in de stad. Met die nieuwsgierigheid kan ik bijvoorbeeld een interessante review schrijven over een activiteit of bestemming. Of op ongebruikelijke wijze een product voor je onder de aandacht brengen.

Ik kan ook mijn expertise over het Arabische Schiereiland voor je inzetten. Na meer dan 10 jaar in de Arabische Woestijn weet ik wat reizigers, expats en lokale mensen belangrijk vinden. Ik heb bovendien een breed lokaal en internationaal netwerk opgebouwd.

Daarnaast kan ik als M.Sc. in de Biologie meer inhoudelijke artikelen schrijven voor bijvoorbeeld bladen die wetenschappelijke stukken aanbieden aan een breder publiek.

Tot slot wil ik aangeven dat Me over ME nooit voorgeschreven teksten publiceert en altijd zijn/haar eigen oordeel zal geven. Bij gesponsorde artikelen wordt vermeld  dat het om een gesponsord bericht gaat. Daarnaast gebruik ik alleen no-follow links.

Wil je samenwerken met Me over ME? Neem dan contact op via het contactformulier.

Werk je al met mij samen en ben ik je vergeten te noemen? Dat is zeker geen opzet! Neem alsjeblieft contact met me op zodat ik het aan kan passen.

Me over ME op social media

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Prijzen en bijzondere vernoemingen

samenwerking, media en prijzenMe over ME
Een ontzettend interessante blog is die van Me over ME.  Geen klassieke reisblog.  Wel een blog met artikels die uitsluitend over het Midden Oosten gaan.  Allesbehalve alledaags dus.  Een voor mij zo goed als onbekende regio.  Wat heb ik genoten van de verhalen… en dat ga jij nu vast ook doen. (op Footprints around the world)

Me over ME op andere blogs

Media

  • Interview Radio 2, Thank God it’s Sunday
  • Interview RTV HOLLAND/Radio Holland, Post Voor Holland

Overzichten in cijfers