<

De beste wintervakantie naar de zon

Share

Waarschijnlijk ben je nu bezig met de voorbereidingen van je zomervakantie en denk je nog helemaal niet na over je vakantiebestemming voor de winter. Maar dadelijk liggen jij en je reispartner heerlijk onderuit op een stretcher in het zonnetje ergens aan zee. Je dommelt een beetje weg…En dan komt de vraag…waar zullen we deze winter onze vakantie naartoe plannen?

Beste wintervakantie naar de zon

Nou, ik weet het wel! Als ik jou was zou ik naar Belize gaan om te duiken in de Blue Hole, de helling afskiën in Canada, door de jungle banjeren in Costa Rica, kitesurfen in Maleisië en wildlife spotten in Zuid-Afrika. Ik zou raften over de Zambezi en als een cowboy op een paard over het Texaanse landschap trekken. Om dan in de lente de kersenbloesem in Japan..hatsjoe.. op te snuiven tijdens een klim over Mount Aso en met een scooter over Sicilië te toeren.

Maar deze winter gaan we naar Oman… Want daar kun je vrij kamperen in de ongerepte natuur, zelfstandig en veilig rondreizen, culturele uitstapjes maken in pittoreske dorpjes en het avontuur in de canyons en wadi’s opzoeken. We gaan zwemmen tussen de fjorden waar dolfijnen ons begroeten en slapen op het strand tot de schildpadden ons wakker maken. We wandelen over majestueuze bergpieken, duiken in azuurblauwe poelen en maken nog een afdaling in een grot. En als we dan moe en voldaan in de woestijn onder de sterrenhemel liggen, hoeven we elkaar alleen maar aan te kijken:
Ja! Volgende keer gaan we weer naar Oman!

Nieuwsgierig naar de beste wintervakantie in Oman?

Op mijn instagrampagina vind je diverse foto’s en video’s van Oman. Heb je wat groeners voor ogen? Dan is een trip naar Sri Lanka misschien wat voor jou! Ook daarvan vind je foto’s op mijn feed, zoals deze op het strand en van het Natuurpark Wilpattu.

Deze ruimte kun je gebruiken om een reactie achter te laten. Alvast bedankt!