<

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten

Share

Het was even zoeken, maar het is me gelukt! Ik heb voor jullie een paar supervoordelige vliegtickets op de kop getikt met vertrek in November. Zo kun je goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten*. Zon, zee, natuur en cultuur zijn gegarandeerd. O ja, en een een enorme zandbak waar je naar hartelust kunt spelen!

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten

Door een vlucht met tussenstops te boeken, kun je natuurlijk een stuk goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten. Niet iedereen vind dat prettig. Wil je naar Muscat dan ontkom je daar niet aan.
Maar naar de Verenigde Arabische Emiraten zijn een heleboel directe vluchten te boeken. De beste daarvan vind je hieronder. Eén vlucht met tussenstop naar Dubai vond ik het vernoemen waard, omdat het gewoon nauwelijks uitmaakt in tijd. Maar wel in prijs!

Een goede vlucht!

Vliegen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Zoek  je een vakantie naar de Arabische Emiraten, het land waar metershoge duinen in de Liwa woestijn zich verborgen houden achter indrukwekkende skylines langs de kust? Waar oude tradities samenkomen met moderne idealen? Wat je er allemaal kunt doen lees je hier.

Dubai (DXB)

Vanaf Burj Khalifa, het hoogste puntje van de wereld, kijk je uit over de prachtige stad Dubai. Naast het prachtige wetland Ras Al Khor liggen de meest moderne shoppingmalls. Ervaar een romantisch diner op een dhow boot of houdt een speurtocht door het labyrinth van traditionele souqs langs de Creek. Dubai has it all!

Retour Amsterdam – Dubai

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten

Periode 7 tot 13 november
Met KLM vlieg je vanaf 476 Euro. Voor slechts 9 Euro meer vlieg je met Emirates, de luxe carrier van Dubai.

Hier kun je je vlucht vinden

Retour Brussel – Dubai

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde ARabische Emiraten

Periode 9 tot 17 november
Vanaf Brussel vlieg je alweer een stuk goedkoper! Met Emirates, een van de beste airlines ter wereld vlieg je vanaf 399 Euro op en neer.

Hier kun je je vlucht vinden

Retour Amsterdam – Dubai met tussenstop

Periode 4 tot 19 november
Geen directe vlucht maar wel een waar je nauwelijks last hebt van de tussenstop! En ook nog spotgoedkoop!

Hier kun je je vlucht vinden

 

Abu Dhabi (AUH)

Vanaf 11 november opent het Louvre in Abu Dhabi zijn deuren.  Houd je niet van kunst dan kun je toch je ogen uitkijken. Het gebouw is een imposant architectonisch hoogstandje! Daarnaast moet je natuurlijk de wit-marmeren Sheikh Zayed Moskee hebben gezien . Ben je een natuurliefhebber, vaar dan af naar een van de eilanden of maak een kanotrip door de mangroven. Je kunt ook naar de wetlands, of de sabkha’s die daar vlakbij liggen.

Retour Amsterdam – Abu Dhabi

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten

Periode 15 tot 23 november

Met Etihad vlieg je vanaf 486 Euro vanaf Amsterdam naar Abu Dhabi.

Hier kun je je vlucht vinden

Retour Brussel – Abu Dhabi

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten

Periode 17 tot 25 november

Etihad, de carrier van Abu Dhabi biedt je een retourtje Arabische Emiraten vanaf 510 Euro.

Hier kun je je vlucht vinden

Vliegen naar Oman

Vanuit Nederland en België gaan geen directe vluchten naar Oman.

Muscat

Wil je nog echt de traditionele cultuur van het Midden-Oosten beleven? Dan moet je naar Oman! Van het authentieke Muscat met zijn vele forten reis je door de wadi’s naar de majestueuze pieken van het Jabal Achdar en Hajar gebergte. Ondertussen kom je langs pitoreske dorpjes en rijd je door groene vruchtbare oases. Wat je nog meer kunt doen in Oman zie je hier.
Wil je vanaf Muscat naar Salala vliegen? Boek dan een aparte vlucht met Oman Air of FlyDubai.

Retour Amsterdam – Muscat

goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische EmiratenPeriode 16 tot 24 november
Vanaf Amsterdam zit je al vanaf 333 Euro in Oman. Wil je liever met British Airways vliegen dan betaal je ongeveer 10 Euro meer.

Hier kun je je vlucht vinden

Retour Brussel – Muscat

Goedkoper vliegen naar Oman en Verenigde Arabische EmiratenPeriode 3 tot 12 november
Een retourtje Muscat vanaf Brussel komt vanaf 361 Euro. Wil je een kortere reisduur dan betaal je ongeveer 40 Euro meer.

Hier kun je je vlucht vinden

 


Belangrijke noot!

De hierboven genoteerde prijzen zijn genoteerd en gechecked op 4 Oktober 2017. Wees er snel bij, want prijzen kunnen afwijken. Daar heb ik helaas geen invloed op.

Weet jij een goedkopere vlucht of heb je een goede tip, laat me die dan horen via dit formulier. Wellicht dat ik hem op kan nemen in de informatie op deze pagina. Dankjewel!

Goede reis en veel vakantieplezier!


P.S. Mocht je nog een hotel zoeken dan vind je hieronder een overzichtje van deals die Booking.com op dit moment aanbiedt.

Hotels in MuscatBooking.com

Hotels in DubaiBooking.com

Hotels in Abu DhabiBooking.com