<

Me over ME genomineerd voor Liebster Award 2017!

Share

Eigenlijk is mijn blog een uit de hand gelopen hobby. Al jaren schrijf ik verhalen over mijn leven en ervaringen op het Arabisch Schiereiland. Gewoon met een potlood in een schriftje. Zonde! riep mijn omgeving, daar moet je wat mee doen! En zo ontstond Me over ME, Ik over het Midden-Oosten.
Ik had nooit verwacht dat ik een jaar na het starten van mijn blog genomineerd zou worden voor de Liebster Award.

Wow…genomineerd voor de Liebster Award 2017!

Me over ME genomineerd voor Liebster Award 2017

Heel eerlijk, ik dacht eigenlijk dat het een grapje was. Als blogger worden we wel vaker met spam gebombardeerd. Maar dit was echt! Wat voelde ik me vereerd. Helemaal toen ik las waarom. Dankjewel Lien Voets van Footprints Around The World voor je lovende woorden en de nominatie.

“Een ontzettend interessante blog is die van Me over ME. Geen klassieke reisblog. Wel een blog met artikels die uitsluitend over het Midden Oosten gaan. Allesbehalve alledaags dus. Een voor mij zo goed als onbekende regio. Wat heb ik genoten van de verhalen… en dat ga jij nu vast ook doen.”
(Lien Voets)

Maar goed, nu is het aan Me..

De Liebster Award is een virtuele Award van bloggers aan beginnende bloggers. Om nieuwe blogs erkenning te geven en de persoon achter het blog beter te leren kennen. Ik weet dat een aantal van jullie staat te springen om meer over Me te weten. Die kans krijg je nu. Om in termen van het Midden-Oosten te spreken… ik zal een tipje van de sluier over Me oplichten.

Daarnaast mag ik zelf een aantal blogs nomineren. Welke? Dat weet ik nu nog niet. Ken jij een beginnende blogger die je in het zonnetje wilt zetten? Stuur me dan een link van het blog per email of reageer via de Facebook Pagina van Me over ME .

Binnenkort meer!