<

Samenwerking, media en prijzen van Me over ME

Samenwerken met Me over ME

Wil je met Me over ME samenwerken? Dat vind ik hartstikke leuk!

Mijn passie ligt in het onderzoeken en ontdekken van iets anders of nieuws, om te zien, te doen of te beleven. Eigenlijk ben ik gewoon nieuwsgierig en weet ik overal een draai aan te geven. Wil je op ongebruikelijke wijze je product onder de aandacht brengen? Ik neem het mee naar de woestijn of zet het in de verlichting van Burj al Arab. Een review over een activiteit of bestemming? Die zijn bij mij niet standaard. Ik koppel ze aan mijn eigen ervaringen of verhalen en geef er een twist aan.  En ik kan een leuke winactie voor je uitzetten.

Ik kan ook mijn expertise over o.a. Oman, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi Arabië voor je inzetten. Na meer dan 10 jaar in de regio weet ik wat reizigers, expats en lokale mensen belangrijk vinden. Bovendien heb ik een goed sociaal netwerk en hechte contacten met de lokale bevolking. Daarnaast heb ik mijn masters biologie en contacten met wetenschappers van een regionale natuurgroep.  Hierdoor kan ik goede inhoudelijke artikelen schrijven voor een breder publiek.

Wil je samenwerken met Me over ME? Neem dan contact op via het contactformulier. Graag wil ik aangeven dat Me over ME nooit voorgeschreven teksten publiceert en altijd zijn/haar eigen oordeel zal geven. Bij gesponsorde artikelen wordt vermeld  dat het om een gesponsord bericht gaat. Daarnaast gebruik ik alleen no-follow links. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Individuele aanpassingen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Werk je al met mij samen en ben ik je vergeten te noemen? Dat is zeker geen opzet! Neem alsjeblieft contact met me op zodat ik het aan kan passen.

Overzichten in cijfers

Me over ME op social media

(april 2018)
Facebook (650+ volgers NL en EN)
Instagram (1500+ volgers NL en EN)
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Media

  • Interview Radio 2, Thank God it’s Sunday (over Stierengevecht in de Woestijn, en over Kamelen)
  • Interview RTV HOLLAND/Radio Holland, Post Voor Holland

Een link naar de interviews kan op verzoek opgestuurd worden.

Prijzen en bijzondere vernoemingen

samenwerking, media en prijzenMe over ME
Een ontzettend interessante blog is die van Me over ME.  Geen klassieke reisblog.  Wel een blog met artikels die uitsluitend over het Midden Oosten gaan.  Allesbehalve alledaags dus.  Een voor mij zo goed als onbekende regio.  Wat heb ik genoten van de verhalen… en dat ga jij nu vast ook doen. (op Footprints around the world)

Me over ME op andere blogs