<

Winactie Van Me for You

Een keer in de zoveel tijd schrijft Me over ME een actie uit of verloot ze een product of artikel onder haar lezers. Dat kan vanalles zijn. Een tegoedbon voor een zeiltrip over de Arabische Zee, korting op een hotelovernachting of een hangmat waarin je heerlijk tropisch in kunt relaxen.

Meedoen aan een winactie Van Me for You?

Winactie van Me for You

Dat kan! Daarvoor hoef je niet iedere keer deze pagina aan te klikken. Volg mij op social media, schrijf je in voor de nieuwsbrief op de startpagina of stuur me een email. Dan zorg ik ervoor dat je direct op de hoogte bent als Van Me for You een nieuwe winactie organiseert.

Lees altijd even de actievoorwaarden en spelregels door.

Een winactie organiseren met Me over ME?

Heb je een leuk of interessant product dat je onder de aandacht wilt brengen? Of ben je op zoek naar een bepaald artikel dat ik zou kunnen schrijven? Stuur me dan een email. Me over ME vindt het leuk om met je samen te werken!
Meer informatie over mijn interesses en specialiteiten vind je op de pagina Samenwerken, media en prijzen.